Logo Eric Cooijmans

Diensten

Diensten

Hoe wordt een product gerealiseerd?

De volgende stappen zijn nodig om een product te realiseren:

Edit Content

Misschien heeft u al een beeld van een model of stijl waarin u het product wilt? Een foto helpt mij dan om uw smaak te verduidelijken. Heeft u nog geen idee? Gelieve mij dan een foto te bezorgen van de gevel waarop u bijvoorbeeld de huisnaam wilt hebben of van de plaats waar uw poort moet komen. De stijl en de kleur van uw pand bepalen namelijk mede de uitvoering. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik gericht met u meedenken en de meest passende uitvoering voor uw item uitwerken.

Edit Content

Om smeedwerk te maken, bestaan er diverse bewerkingen, waaronder:

Indien nodig, wordt uw product eerst uitgetekend en op sterkte en stijl bekeken. Na de productie volgen de noodzakelijke oppervlaktebehandelingen. Ik bespreek de beste methode met u – er zijn hier talloze mogelijkheden.

Edit Content

Herstellen, deels vervangen of geheel namaken van bestaande producten valt ook binnen de werkzaamheden.

Vraag mij naar de mogelijkheden.

Edit Content

Smeedwerk verwijderen en terugplaatsen? Ook die diensten kan ik voor u verzorgen. Verder kan u mij opbellen voor een tussentijds onderhoud als u uw smeedwerk wil laten afstellen of (opnieuw) laten behandelen. Vraag naar de mogelijkheden, ik help u met plezier!

Smeedwerk met de meest diverse toepassingen

Smeedwerk vervaardig ik voor particulieren en bedrijven. Het kent dus de meest diverse toepassingen. In mijn smederij is een kleine showroom aanwezig waar ik mijn klanten uitleg geef over bewerkingen, behandelingen en vormgeving. Zou u uw ideeën aan mij willen voorleggen? Dan plan ik een kennismakingsgesprek met u in, waarin ik de volgende punten met u bespreek:

Bij ons gesprek zal ik u een prijsindicatie geven of daarna een offerte toesturen.

Soms kan het enkele dagen duren omdat voor de verschillende onderdelen van de offerte een prijs moet worden bepaald. Ik ben u graag van dienst!

atelier